Telefonie

RL Engineering is verdeler en installateur van de Unified Communications Solutions van Panasonic. Dit zijn flexibele telefonie-oplossingen met zeer uitgebreide mogelijkheden. Deze zijn zowel geschikt voor zeer kleine tot zeer grote installaties. Hierdoor zijn de mogelijkheden om de oplossing voor uw specifieke situatie te vinden zeker aanwezig.

Doordat een telefoniesysteem steeds maatwerk is, vraag ik u om contact op te nemen voor meer informatie en/of een offerte op maat. Ik kom dan gratis en vrijblijvend bij u langs om ter plaatse te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Vereenvoudig uw telefonische communicatie, reduceer uw kosten & verhoog uw productiviteit.

Naast het uitgebreide assortiment aan vaste en mobiele communicatietools van Panasonic, kan u in een handomdraai uw computer of tablet als softphone gebruiken of uw gsm/smartphone op eenvoudige wijze in uw eigen telefonienetwerk integreren.

Gebruik uw bestaande tools zoals  outlook e.a. en bepaal aan de hand van je agenda hoe inkomende oproepen behandeld worden.

U kiest zelf of de oproepen direct naar jouw mobiel of vast toestel doorschakelen of dat ze bij een collega, secretaresse of mailbox terechtkomen.

Verhoog uw productiviteit door automatisch relatiefiches uit uw CRM-pakket of gegevens vanuit bv. Google-maps op te roepen om zo beter, persoonlijker en efficiënter uw klant/prospect of relatie te woord te staan.

Anderzijds kan u tevens gewoon een oproep starten vanuit uw crm-pakket of via elk telefoonnummer dat op uw scherm zichtbaar is.